• Home/
  • La ciutat/
  • Manteniment urbà/
  • L'Ajuntament de Figueres condiciona la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concórdia

Manteniment urbà

L'Ajuntament de Figueres condiciona la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concórdia

Notícia 29/09/2017

Les millores garanteixen la seguretat i la comoditat dels vianants

L'Ajuntament de Figueres està realitzant treballs de millora i adequació de la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concòrdia. Les actuacions consisteixen en la reposició i instal·lació de pilones per tal de millorar la seguretat dels vianants i impedir que els cotxes aparquin a la vorera, renovació del paviment malmès, i repintat de tanques i elements de seguretat.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, explica que des de Serveis Urbans i Urbanisme, aprofitant les recents obres del giratori de la plaça del Sol —que contemplaven la protecció amb pilones de les voreres de la banda esquerra i dreta de l'avinguda Salvador Dalí—,  s'ha redactat un petit projecte de continuació a tota l'avinguda Salvador Dalí fins a la cantonada del carrer Concòrdia. Així, s'arreglaran les voreres que estan en mal estat i es preservaran amb la instal·lació de les pilones, per tal de garantir la seguretat i la comoditat dels vianants, i també evitar l'incivisme d'alguns vehicles que pugen a la vorera.

Paral·lelament, s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al carrer Col·legi cantonada al carerr Olot per als hotels que hi ha la zona. El regidor destaca que aquesta actuació es fa de manera consensuada amb l'Hotel President i l'Hotel Pirineus. 

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )