• Home/
  • La ciutat/
  • Manteniment urbà/
  • Figueres restablirà dilluns la circulació de la plaça Tarradellas coincidint amb l'inici del curs escolar

Manteniment urbà

Figueres restablirà dilluns la circulació de la plaça Tarradellas coincidint amb l'inici del curs escolar

Notícia 09/09/2016

L'Ajuntament de Figueres restablirà dilluns la circulació pel perímetre de la plaça Tarradellas coincidint amb l'inici del curs escolar, per tal que les mares i els pares puguin acompanyar la mainada a l'escola Josep Pallach amb tota normalitat.

Un cop les obres avancin i es realitzi la senyalització d'aparcament, s'habilitarà a la plaça Tarradellas una zona especial perquè els cotxes puguin parar i els familiars puguin acompanyar les nenes i els nens a l'escola, i una parada per al bus escolar.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca la importància d'aquesta obra a la zona de la plaça Tarradellas, que s'emmarca dins la primera fase d'adequació del recorregut per a vianants entre l'aparcament dissuassiu de la Riera Galligans i el centre de la ciutat, que es convertirà en la porta d'entrada natural al centre, amb un recorregut per a vianants agradable i segur.

El regidor de Mobilitat, Francesc Cruanyes, assegura que amb l'habilitació d'aquesta zona especial s'intentarà "evitar embussos a les entrades del centre escolar". L'alcaldessa subratlla que aquesta actuació es realitzarà "pensant a millorar la mobilitat no només dels vianants en general, sinó també dels pares i mares que acompanyen la mainada a l'escola".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )