• Home/
  • La ciutat/
  • Manteniment urbà/
  • Figueres amplia la suspensió de l'ordenança de terrasses per escoltar les propostes dels restauradors

Manteniment urbà

Figueres amplia la suspensió de l'ordenança de terrasses per escoltar les propostes dels restauradors

Notícia 03/12/2019

El Govern municipal vol incorporar les propostes de bars i restaurants i que el nou redactat entri en vigor a la primavera

El ple municipal de l'Ajuntament de Figueres ha acordat la suspensió de l'Ordenança reguladora del règim d’autorització administrativa per a l’ocupació de la via pública per incorporar les propostes que bars i restaurants del municipi han traslladat al Govern municipal sobre la regulació de les terrasses a la via pública.

Amb aquesta suspensió, l'Ajuntament de Figueres vol estudiar les noves peticions que el sector de la restauració ha fet al consistori i incorporar-les a l'articulat de la normativa municipal. S'espera que l'ordenança pugui entrar en vigor durant la primavera de pròxim any.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat que "el Govern municipal vol posar ordre a la regulació de les taules i cadires a la via pública, donant veu al sector de la restauració i incorporar aquelles propostes que millorin la regulació de les terrasses".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )