Infància i Adolescència

Es convoca una nova edició del Premi Maria Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere

Notícia 28/01/2020

El guardó vol ser un homenatge a la figura de la figuerenca pel seu compromís en la igualtat entre homes i dones i va dirigit als estudiants de tercer i quart d’ESO de tota la comarca. El termini per a la presentació dels treballs, en categoria plàstica o literària, s’obre dilluns, 3 de febrer

L’Ajuntament de Figueres convoca el Premi Maria Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere. Aquest any arriba a la 14a edició. A partir de dilluns, 3 de febrer i fins el dia 17, els alumnes de tercer i quart d’ESO dels centres educatius de la comarca de l’Alt Empordà podran presentar els seus treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Figueres (OMAC).

Hi ha dues categories per participar al Premi: la plàstica i la literària. L’objectiu és expressar i plasmar de manera creativa a través d’un dibuix, fotografia o escrit literari sobre la igualtat entre homes i dones.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que “una de les apostes i prioritats del Govern és la igualtat i aquest premi és una bona manera perquè els adolescents prenguin consciència de la igualtat de gènere i alhora fer un homenatge a la Maria Rosa Ymbert pel seu compromís en la igualtat entre homes i dones”.  

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )