• Home/
  • La ciutat/
  • Infància i Adolescència

"Els infants són ciutadans de l'avui i no només del demà", diu Anna Lia Galardini.

Davant d’aquesta afirmació, ens demanem: què representen per a nosaltres els infants i adolescents? Com els tenim en compte a la nostra ciutat? Són qüestions que cal plantejar-se per reflexionar-hi seriosament, ja que la infància i l’adolescència esdevenen etapes vitals altament significatives que cal cuidar, protegir i potenciar.

Conscients que el futur de tot ésser humà es va consolidant des del present i que, per tant, cal comptar també amb la participació social de la infància a l’hora de dissenyar les polítiques públiques, des del nostre ajuntament li hem volgut donar la importància que es mereix creant una nova regidoria: la regidoria d’Infància i Adolescència, el que significa que existeixen unes persones i uns recursos destinats a vetllar pels nostres infants i adolescents.

A continuació us oferim tres blocs informatius. En el primer hi podreu trobar documents referents en aquest àmbit; en el segon es presenten projectes i accions del nostre municipi i, per últim, el tercer bloc és un recull dels recursos i activitats que organitzem a la ciutat per a cada etapa.

Notícies Infància i Adolescència


Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )