• Home/
  • La ciutat/
  • Esports/
  • Més de 1.200 infants de Figueres participen als casals d'estiu municipals

Esports

Més de 1.200 infants de Figueres participen als casals d'estiu municipals

Notícia 06/07/2017

Les escoles Dalí, Cusí, Mª Àngels Anglada i Sant Pau acullen els casals de lleure, i la zona esportiva acull els casals esportius

L'Ajuntament de Figueres en col·laboració de l' Agrupament Escolta Sant Pere, Associació Cultural Aram i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà juntament amb altres entitats esportives de la ciutat han posat en marxa aquesta setmana els casals municipals de lleure i esportius, que en total mobilitzen 1.220 infants i joves entre juliol i agost.

Els casals de municipals de lleure, gestionats per les entitats Agrupament Escolta Sant Pere i Associació Cultural Aram, es duen a terme a les escoles Dalí, Joaquim Cusí, Mª Àngels Anglada i Sant Pau i en total mobilitzen 740 escolars. Els casals esportius municipals, que es fan es fan a la zona esportiva i estan gestionats pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà amb altres entitats esportives de la ciutat, ofereixen casals, campus esportius i campus de tecnificació que mobilitzen 480 places entre els dos mesos d’estiu.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )