Equipaments culturals

Biblioteca Fages de Climent

FacebookTwitter Biblioteca de Figueres Instagram Biblioteca de Figueres Pinterest Biblioteca de Figueres

 

Des del 1969, la Biblioteca porta el nom del poeta i periodista figuerenc Carles Fages de Climent (1902-1968).

La Biblioteca de Figueres continua amb la voluntat de servei de l’antiga Biblioteca Popular inaugurada l’any 1922. En conserva un fons antic remarcable i una valuosa col·lecció local. Amb el trasllat a l’actual edifici, l’any 2000, es va adaptar a les necessitats generades pels canvis socials, incorporant les tecnologies de la informació i de la comunicació.

Actualment forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. La gestió és de l’Ajuntament de Figueres i rep el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

En un edifici funcional, amb zones per a tots els gustos i totes les edats i amb l’orientació que necessiteu, la Biblioteca us ofereix gratuïtament: serveis d'Informació i consulta, préstec, formació d'usuaris, clubs de lectura, reprografia, ofimàtica, llibres, diaris i revistes, música, pel·lícules, documentals i també accés lliure a Internet.

La Biblioteca compta amb un ampli fons de caràcter multidisciplinari, actualitzat i en qualsevol tipus de suport. A més, conté en accés obert diverses col·leccions digitalitzades que permeten la preservació del fons patrimonial. També trobareu més de 80.000 documents accessibles al catàleg en línia.

El dia 15 de cada mes la Biblioteca posa a la vostra disposició la Guia de Novetats amb les últimes adquisicions.

 

 

 

Adreça: Plaça del Sol, 11 

Accés amb transport públic: Bus Línies 2 i 3 TMF

Contacte:

 

 

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )