Serveis socials bàsics

Montessori-Palau de Girona assumeix la gestió de Montessori Figueres School

Notícia 07/07/2016

L'Ajuntament ha autoritzat l'arrendament de la gestió del centre d'ensenyament d'educació privada Montessori Figueres School a Montessori Palau SA a partir del proper curs.

L'Ajuntament de Figueres va autoritzar en el Ple d'ahir dimecres l'arrendament de la gestió del centre d'ensenyament d'educació privada Montessori Figueres School i dels seus serveis complementaris a Montessori Palau SA a partir del curs que ve, amb un nou projecte educatiu que comptarà amb els 50 anys d'experiència de l'escola de Girona.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, considera que "una entitat com Montessori-Palau, amb una àmplia i llarga experiència d'educació en el mètode Montessori, esculli gestionar el centre a la nostra ciutat és de celebrar", ja que es tracta d'un "projecte que ens ajudarà a diversificar la oferta educativa existent a Figueres, per a què sigui encara més plural i les famílies puguin escollir lliurement l'educació dels seus fills".

Figueres compta amb 14 centres educatius de primària, dels quals 10 són públics, 3 són concertats (Escolàpies, La Salle i Cor de Maria) i 1 és privat (Montessori); i 5 centres de secundària, tots públics (a banda dels 3 centres de primària que també ofereixen educació secundària: Escolàpies, La Salle i Montessori).

L'Escola Montessori Figueres School es va sumar a la oferta educativa de Figueres el 2 de setembre de 2012, gràcies a l'impuls de diversos empresaris i professionals de la comarca.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )