Serveis socials bàsics

Mercat de Nadal fins al 24 de desembre a la Rambla

Notícia 10/12/2017

Hi ha 28 casetes que ofereixen productes típics del Nadal. L'acte inaugural s'ha pogut portar a terme aquest dissabte 9 de desembre després de que s'hagués ajornat per l'onada de fred.

El Mercat de Nadal ubicat a la Rambla, que enguany s'amplia de 22 a 28 casetes de fusta, que va obrir el passat dia 1 s'ha inaugurat aquest dissabte.  Ha comptat amb l'actuació de l'Empordà Gospel Choir i la intervenció del regidor de Fires i Mercats Jordi Masquef.

El Mercat de Nadal d'enguany segueix apostant per una ambientació d'estil europeu i per un mix comercial que busca un vincle estret amb el producte estacional nadalenc (torrons, tions, pessebres, decoracions, avets...). En total hi ha 17 expositors (alguns d'ells nous respecte l'edició anterior) repartits en 28 casetes de fusta. L'horari del mercat és d’11 a 14 h i de 16 a 20.30 h, exceptuant el dissabte 24, que obrirà d’11 a 13 h.

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )