Serveis socials bàsics

Les obres del nou CAP de Figueres començaran passat l'estiu

Notícia 02/03/2015

Avui dilluns s’han reunit a l’Ajuntament, l'alcaldessa Marta Felip i director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Trias,amb motiu del projecte del nou CAP Figueres Sud, que ha de donar servei a la zona sud de la ciutat.

El nou CAP, que estarà ubicat al carrer Nou, 199, al solar de la Sitja, està previst que tingui 2.098 metres quadrats 14 consultes de medicina de família i infermeria de família; 4 consultes de pediatria i infermeria de pediatria; una àrea polivalent amb consulta d’odontologia, consulta polivalent i de tractament d’odontologia i una àrea de tractaments i extraccions com també una àrea administrativa, amb despatxos de coordinació, sala de treball administrativa, de reunions i biblioteca. També constarà d’una àrea d’educació sanitària, àrea de personal sanitari, de magatzems i instal•lacions a més de la zona de vestíbul, recepció, entre altres.

Josep Trias ha informat a l’alcaldessa que es preveu que aquest 2015 es preveu treure la licitació de l’obra i tot seguit iniciar la construcció del centre, que té uns terminis d’execució de 18 mesos, amb un pressupost total de 3.500.000 euros de construcció i 600.000 euros estimats d’equipament.

El nou CAP servirà per substituir el centre actual situat al carrer Josep Roca i Bros, 8.

Imatges

Audios

  • Àudio alcaldessa Marta Felip i delegat Salut a Girona, Josep Trias


Vídeos

El nou equipament tindrà 2.000 m2 completant l’atenció primària a Figueres. Es preveu que es posi en funcionament a principis del 2017.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )