Serveis socials bàsics

La Guàrdia Urbana de Figueres controlarà el transport escolar per garantir la seguretat del servei

Notícia 24/11/2015

Del 23 al 29 de novembre, la Guàrdia Urbana de Figueres juntament amb el Servei Català del Trànsit inicien una campanya de control de transport escolar i de menors per garantir la seguretat i el compliment de les normatives vigents per part de les empreses de transport.

Es comprovaran les condicions administratives per la realització del transport escolar, així com l’estat dels vehicles i les condicions amb les quals es realitza el servei.

L’Inspector en cap de la Guàrdia Urbana recorda la gran responsabilitat que implica la conducció d’un vehicle amb desenes de menors, i la importància que aquest servei es realitzi amb totes les garanties de seguretat i compliment estricte de les normatives.

El Tinent d’Alcalde i Regidor de Seguretat, Pere Casellas, considera positius aquests controls que serveixen per detectar irregularitats, però també preventius per evitar males pràctiques o incompliments.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )