• Home/
  • La ciutat/
  • Benestar Social/
  • Presenten una iniciativa que vehicula llibres en desús per a finalitats socials i culturals

Benestar Social

Presenten una iniciativa que vehicula llibres en desús per a finalitats socials i culturals

Notícia 31/10/2019

Un col·lectiu de set dones de Figueres han impulsat el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment”

Un col·lectiu format per set dones de Figueres han impulsat el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment”, que busca pretén vehicular llibres de segona mà a canvi a la promoció i suport de projectes socials i culturals.

La mecànica de la iniciativa consisteix en la donació de llibres en desús, procedents de donacions particulars i cessions de biblioteques públiques de l’Alt Empordà, per posar-los a disposició de totes aquelles persones interessades a accedir a la lectura i promoure l’intercanvi cultural a través dels llibres.

Els llibres de segona mà es podran adquirir a partir d’una aportació simbòlica de 2 euros la unitat, excepte dels llibres infantils, que el seu preu és d’1 euro. Amb aquestes aportacions, les impulsores volen col·laborar en el desenvolupament de diferents iniciatives i projectes socials i culturals, existents o no, que portin a terme entitats i associacions de Figueres i l'Alt Empordà.

A més d'aquesta iniciativa, el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment” ha realitzat altres activitats, com xerrades, tallers i donacions de llibres als alumnes dels centres educatius de Figueres.

En aquest mateix sentit, les promotores del projecte han organitzat 8 alliberaments de llibres a Figueres i quatre en poblacions veïnes de l'Alt Empordà, com a mesura per acostar la lectura i fomentar el consum responsable de llibres.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )