Benestar Social

Pla d'ocupació d'apoderament energètic

Notícia 18/09/2017

Pla d'ocupació d'apoderament energètic per a famílies de Figueres subvencionat per la Diputació

En data 30 de gener del 2017 l'Ajuntament de Figueres inicia Pla de treball i formació d’Apoderament energètic amb l’objectiu de garantir la informació i el coneixement de mesures correctives i preventives d'estalvi energètic a 150 persones i famílies del municipi de Figueres en situació de pobresa energètica.

La valoració tècnica del Pla és molt possitiva donat que ha comportat la implementació de mesures de pobresa energètica a 150 llars de Figueres ( disminuir el consum energètic, l'import de la factura i  un augment de les condicions de confort i salubritat ) i alhora el foment de l'ocupació i millora de la ocupabilitat (  requalificar professionalment a 5 persones amb dificultat d'accés al mercat laboral , afavorir la seva inserció laboral en el sector energètic).

Aquest projecte ha estat subvencionat amb 6.318,62 € per la Diputació de Girona-Àrea de Cooperació Local, Departament d'Habitatge- dins la convocatòria de subvencions als ajuntaments per polítiques d'habitatge  per a l'any 2017 . 

Imatges

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )