Benestar Social

Nova edició de la Jornada NOS+ALTRES

Notícia 22/06/2016

El passat 22 de juny va tenir lloc una nova edició del programa NOS+ALTRES

El passat 22 de juny va tenir lloc una nova edició del programa NOS+ALTRES, que anualment organitza l´Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal.

L´acte va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de l´Alt Empordà i hi van participar una cinquantena de persones majoritàriament professionals del món social.

La jornada ha portat com a títol: "La gestió de les emocions i el procés migratori, eines per a la intervenció professional" i tenia com a principal objectiu sensibilitzar als assistents sobre els reptes que la diversitat genera i alhora oferir eines de treball als professionals que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural, fent front als reptes que aquesta genera.

El psiquiatre, psicoterapeuta i escriptor Joseba Achotegui va impartir la ponència "Migracions, crisi econòmica i salut mental, un abordatge des de l´acció social" i el col.lectiu i + Professionals per a la diversitat, va exposar situacions pràctiques.

L´obertura de la jornada fou a càrrec de Pere Casellas, Tinent d´Alcalde i regidor de Benestar Social de l´Ajuntament de Figueres i Vice-president del Consell Comarcal de l´Alt Empordà. I la clausura va anar a càrrec d´ Àlex Hernández Gonzalez, Conseller de Benestar Social del Consell Comarcal de l´Alt Empordà.

 

Imatges

Vídeos

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )