Consulta el mapa de recursos inclusius de Figueres

Alguns dels recursos presentats es gestionen de manera coordinada entre les entitats i serveis municipals.

Cada recurs està representat al mapa segons l’àmbit d’exclusió en què incideix:

  • Econòmic: S'inclouen el recursos que complementen o fan un suport a  persones en situació de pobresa monetària i/o amb accés insuficient a les fonts de renda.
  • Formatiu: S’inclouen els projectes que incideixen en el nivell d'estudis de la nostra població, l’abandonament escolar o l’analfabetisme.
  • Laboral: S’inclouen tots aquells recursos que incideixen i donen suport a la població que pateix una situació d'atur i desocupació.
  • Relacional: Contempla tots els recursos que fan referència i donen suport als vincles entre les persones, com les veïnals, les familiars, les comunitàries per interessos comuns i/o per creences compartides, entre d'altres.
  • Residencial: S’inclouen els projectes que donen suport a aquelles persones que no tenen accés a un habitatge digne o que viuen en un entorn degradat.
  • Socioeducatiu: Contemplen recursos que, sense ser formatius, incideixen en aspectes aducatius i socials de l’individu i família i/o tenen relació en reforçar habilitats socials diverses.
  • Sociosanitari: S’inclouen els recursos que incideixen en població que a causa de la seva situació social i sanitària, pateixen una situació d’exclusió o risc d’exclusió social.

Informació per a entitats i serveis municipals:

Cada entitat i/o servei municipal té una fitxa descriptiva amb les dades de contacte, la web, telèfon i xarxes socials, recurs i/o recursos inclusius que desenvolupa vinculats a l'àmbit d'exclusió en què incideix. Les entitats que no van participar al procés d'actualització però que volen formar part del mapa de recursos inclusius de la ciutat, poden enviar un correu electrònic a vperez@figueres.org. Així mateix, poden contactar amb l'Oficina Local del PLIS totes aquelles entitats que, malgrat constar al mapa, volen informar de les seves actualitzacions.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )