• Home/
  • La ciutat/
  • Benestar Social/
  • L'Ajuntament de Figueres se suma a la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Benestar Social

L'Ajuntament de Figueres se suma a la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Notícia 30/03/2017

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, la façana de l’Ajuntament de Figueres estarà il·luminada de blau el dissabte i el diumenge de 20 a 24 h. Aquesta acció respon a una moció presentada presentada per Ciutadans que es va aprovar al Ple.

Centenars de ciutats d’arreu del món il·luminaran de blau (el color de l’autisme) alguns dels seus edificis emblemàtics per cridar l'atenció i sensibilitzar sobre el trastorn. Es tracta d’una iniciativa que es coneix com "Light it up blue" a la qual s’hi han sumat entitats de l’autisme d’arreu del món.

Els edificis blaus són una demostració de solidaritat amb el col·lectiu de persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) i les seves famílies, per la qual cosa la federació Catalana de l’Autisme fa una crida a tots els ajuntaments perquè es sumin a aquesta iniciativa.

Les persones amb autisme s’enfronten a nombroses barreres a l’hora de gaudir dels seus drets fonamentals i formar part plenament de la comunitat, per això el lema de la campanya “Trenquem junts barreres per l’autisme. Fem una societat més accessible”.

Per tal de sumar-se en aquesta inicitiva l’Ajuntament de Figueres il·luminarà de color blau la façana de l’Ajuntament els dies 1 i 2 d’abril de les 20 h a les 24 h, d’ acord amb les instruccions i amb la coordinació dels serveis tècnics municipals. 

Per a més informació sobre aquesta commemoració entreu a www.fecaa.cat i a www.diamundialautismo.com

Des de l'Ajuntament s'anima a signar el manifest oficial amb motiu d'aquest dia per ajudar a fer una societat accessible per a les persones amb TEA. 

També podeu consultar el registre de ciutats participants, entre les quals hi ha Figueres, en els següents enllaços:

http://www.fecaa.cat/noticies_detall.php?id=114

http://fecaa.cat/uploads/documentos/archivo_13_+LIUB%20edificis%20definitiu.pdf

http://diamundialautismo.com/cataluna/

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )