Música per acostar mons

El Cor Safari torna a Figueres: 16 de desembre a les 10.h a la Plaça Catalunya

L’ONG Nzuri Daima portarà a casa nostra 14 nens i nenes del Cor Safari d’Uganda, conjuntament amb el Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres, per fer un petit concert a la Plaça Catalunya, compartit amb els escolars de Figueres.

El proper 16 de desembre una part dels nens del COR SAFARI, que van estar a la nostra ciutat el darrer mes de juny, tornaran a venir a Figueres, per tal de cantar les seves cançons i ajudar d’aquesta manera a recollir diners per seva  escola-orfanat a Uganda. 

Ens trobarem a la Plaça Catalunya a les 10.hores per compartir les seves cançons i cantar una cançó tots plegats.

Els alumnes de 5è  de diferents escoles de Figueres (l'Amistat, Parc de les Aigües, Cor de Maria, Josep Pallach, Sant Pau, Salvador Dalí, Escolapies, Montessori i La Salle), acompanyaran al Cor Safari durant aquesta estona. Ja estan preparant-se la cançó “What is love”, que cantaran plegats.

Programa:

10:00 rebuda dels vostres alumnes i dels nens i nenes del Cor Safari.

10:30 a 11:30 concert. Cançó final conjunta What is love

11:30 hores xocolatada per a tots els participants.

A Girona, el concert serà el dia 15,  a l'Auditori de Girona. Les entrades anticipades ja són a la venda a les taquilles del mateix auditori, del teatre municipal i online a la web 

Per conèixer el projecte:

https://www.facebook.com/nzuridaima/?fref=ts

https://nzuri-daima.org/proyectos/coro-safari/

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )