Música per acostar mons

Activitats Cor Safari a Figueres

Entre el 6 i el 12 de juny els 28 nens i 5 adults que formen part del Cor Safari estaran a Figueres

Els nens arribaran el diumenge 6 a la tarda, i aniran a casa de les families de l'Escola Comunitat d'Aprenentatge l'Amistat.

Dilluns dia 6/6 estaran a l'escola amb la resta d'alumnes, on faran una festa intercultural, compartint esmorçars, música, balls.. Per la tarda, mini Concert a les 18.30-19:00 hores a la Plaça de l'Ajuntament. Posterior rebuda institucional per part de l'Ajuntament de Figueres a les 19.30 hores.

Dimarts dia 7/6 marxen cap a Roses on compartiran el dia amb alumnes de diferents escoles de la ciutat.

Dimecres dia 8 de juny, els podrem veure i escoltar al Teatre Jardí, on compartiran amb els alumnes de 4rt de primària de les escoles de Figueres, la Trobada de la Cançó que organitzen anualment des del Servei d'Educació conjuntament amb les escoles de Primària. Per la tarda visitaran el Museo del Joguet.

Dijous dia 9/6 es traslladen a Cabanes. Per la tarda, gaudiran del espectacle infantil "Tot Circ" que s'organitza al Centre Cívic Creu de la Mà.

Divendres dia 10 aniran a Les Escolàpies de Figueres que els acollirà per compartir amb ells un dia d’escola, cantar cançons junts,..

El dissabte 11 de juny, a les 18:00 i a les 20.30, faran dos concerts a l’Auditori de Caputxins, amb una entrada de 6 euros, per oferir a la ciutat de Figueres la seva música i per ajudar a recaptar diners per l’orfenat a Entebbe.

Diumenge marxen a la tarda cap a Roses, on faran un concert a la Ciutadella a les 18:00 i seguidament es traslladaran a Olot, on els acullen durant una setmana.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )