Cooperació i Solidaritat

Agenda Llatinoamericana 2018

Un any més la Comissió Agenda Llatinoamericana Mundial ens fa arribar l’edició de l’Agenda 2018, aquest any dedicada a la Igualtat de Gènere. El Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres col·labora amb l'adquisició de 90 agendes que es distribuiran a centres educatius figuerencs.

Un any més la Comissió Agenda Llatinoamericana Mundial ens fa arribar l’edició de l’Agenda Llatinoamericana 2018. Aquest any està dedicada a la Igualtat de Gènere, i convida a veure la igualtat de gènere com el que és, una qüestió de justicia, i com a tal, innegociable, i ha de ser universal. No cal ser dona, o tenir una identitat sexual determinada, per assumir aquesta bandera: tot ésser humà ha de fer-se seva aquesta causa.

La igualtat de gènere no és pas un dret aïllat o abstrancte: inclou el dret a la dignitat, a les oportunitats socials, al respecte, al treball, al mateix sou,..

L’agenda compta amb textos de José Maria Vigil, Frei Betto, Vandana Shiva, Vinicio Bruitrago i molts altres.

L'Ajuntament de Figueres col·labora en aquest projecte amb l'adquisició de 90 agendes que es distribuiran a centres educatius i entitats de la ciutat. 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )