• Home/
  • Elements/
  • Recull de productes agroalimentaris de l’Alt Empordà

Elements

Recull de productes agroalimentaris de l’Alt Empordà

Recull de productes agroalimentaris de l’Alt Empordà regulats per una denominació d’origen, una indicació geogràfica protegida, marca de qualitat, o que han estat elaborats a partir de productes antics tradicionals recuperats seguint les indicacions de la producció integrada.

Des del Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Covid-19 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Vilamalla, l’Ajuntament de Vilafant, l’Ajuntament de l’Escala, l’Ajuntament de Llançà, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, l’Ajuntament de la Jonquera, el Consorci Salines-Bassegoda i l’entitat Empordà Turisme, s’ha elaborat un recull de productes agroalimentaris de la comarca.

La condició és que siguin productes regulats per una denominació d’origen, una indicació geogràfica protegida, una marca de qualitat, o que hagin estat elaborats a partir de productes antics tradicionals recuperats seguint les indicacions de la producció integrada.  

L’objectiu d’aquest llistat és facilitar al consumidor, al turista o als restauradors, la recerca de productes de la zona que tenen alguna distinció de qualitat.

Per la seva naturalesa, aquest recull pot canviar any rere any, però s’espera que sigui una guia útil i que arribi a tothom a qui li pugui interessar.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )