• Home/
  • Elements/
  • Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2021

Elements

Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2021

L’objectiu d’aquest programa és la generació d’activitat econòmica i la creació i/o manteniment d’ocupació a través de la realització de projectes de diagnosi i planificació estratègica

L’any 2022, en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, l’Ajuntament de Figueres disposa de la següent subvenció dins el programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2021:

Generació d’activitat econòmica i ocupació de qualitat en sectors estratègics per la comarca i principalment l’industrial i les energies renovables (expedient SOC030/21/000006, referència P-06/21).

En aquest programa es desenvolupa el projecte “GREEN PAEs: Transició energètica dels Polígons d’Activitat Econòmica de Figueres per tal de dinamitzar-los econòmicament, fer-los ecològicament, fer-los ecològicament sostenibles i generar ocupació en el sector de les energies renovables” (projecte 7-01). Dins la modalitat d’elaboració de Plans d’acció per la dinamització dels PAE.

Es desenvolupa el projecte ”L’impuls de l’artesania i la indústria auxiliar com a motor de desenvolupament econòmic, generació d’ocupació i captació d’inversions industrials” (projecte 4-01). Dins la modalitat d’activitats d’identificació, diagnosi i planificació, seguiment i promoció de projectes estratègics territorials que tinguin impacte en la generació d’ocupació.

I finalment, es desenvolupa el projecte de “Millora de la competitivitat del territori mitjançant el foment de la formació professional i la formació dual universitària en sectors econòmics estratègics com la indústria, la logística i altres sectors connexos” (projecte 9-01). Dins la modalitat d’elaboració de plans i mapes formatius territorials a mida de les persones i les empreses del territori.

El programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica està regulat per la Resolució EMT/2271/2021, de 29 de juny, l’Ordre TSF/123/2018 de 24 de juliol i l’Ordre TSF/159/2020 de 21 de setembre.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )