• Home/
  • Elements/
  • Formació especialitzada dirigida al sector agrari, alimentari i agroalimentari

Elements

Formació especialitzada dirigida al sector agrari, alimentari i agroalimentari

Espai d'informació d'interès de jornades, tallers i cursos dirigits al sector agrari, alimentari i agroalimentari.

Recull de formació continua, formació reglada, cursos i jornades tant presencials com on-line, a càrrec d’entitats relacionades amb el sector agrari, alimentari i agroalimentari.

Les entitats que ofereixen la formació són les següents:

1. L’Escola Agrària de l’Empordà és una escola que es troba al municipi de Monells, al Baix Empordà, enmig d’un entorn rural ubicat dins del Campus Agroalimentari de Girona, juntament amb l’IRTA, i forma part de la xarxa d’escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. L’especialitat del centre és la formació dirigida a la indústria alimentària, tant pel que fa a la formació contínua com a la reglada.

2. RuralCat, és el web de continguts i serveis destinat als professionals agroalimentaris, forestals, pesquers i del món rural i a entitats i persones vinculades a aquests àmbits.

El portal RuralCat és un projecte nascut l’any 2002, a iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, per ajudar en la competitivitat i connectivitat del sector i contribuir al desenvolupament del teixit productiu del territori, que permet incorporar les TIC, mitjançant eines i serveis, utilitzant les darreres tecnologies.

3. Servei de formació agrària del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca de Catalunya.

4. Unió de Pagesos

5. IDFO (Institut per al desenvolupament de la Formació i l'ocupació)

6. ASAJA 

7. Cambra de Comerç de Girona

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )