• Home/
  • Elements/
  • Directori digital de comerços de Figueres

Elements

Directori digital de comerços de Figueres

Directori digital de tots els negocis de Figueres on també s'informa de les campanyes comercials que es desenvolupen a la ciutat.

 

Figueres disposa d'un directori digital de tots els negocis de la ciutat, www.compremafigueres.cat, amb l'objectiu de tenir centralitzada i en un mateix espai tota la informació dels comerços de la ciutat.  

 

El directori actua com a cercador i visualitzador cartogràfic i contribueix a donar visibilitat als negocis i empreses locals. En total són 769 els negocis que en formen part en el moment de la seva presentació. Els establiments s'agrupen en sectors econòmics. Hi ha 16 sectors que abarquen tots els àmbits (alimentació, automoció, roba, complements, equipament de la llar, esports...).

 

El directori també inclou un apartat on s'informa de totes les campanyes comercials que es desenvolupen a la ciutat.

 

Durant els anys 2020 i 2021 es va elaborar el Pla de dinamització de l'activitat comercial urbana de Figueres, que incloïa un cens actualitzat de l'activitat comercial municipal. Es va realitzar una visita a tots els comerços i entre altres informacions, se'ls demanava si volien formar part d'una guia comercial de la ciutat. Tots els comerços que van respondre afirmativament són els que ara apareixen al directori que presentem.

 

Si alguns comerços en el moment de fer el cens van respondre que no, no passa res, s'hi poden afegir perquè aquesta pàgina web serà viva i s'anirà actualitzant.

 

Aquest directori comercial ha estat realitzat per talent local, per en Marc Garcia, de l'empresa Kodio. Per primera vegada el comerç local està agrupat en un únic espai i tothom el pot conèixer.   

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )