Elements

Agents de la Guàrdia Urbana

EN CURS

Convocatòria de quatre places d'agent de la Guàrdia Urbana per oposició

El termini per presentar les instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOE.

Termini de presentació d'instàncies: del 3 d'agost al 30 d'agost, ambdós inclosos. Les instàncies hauran d'anar acompanyades amb la documentació indicada a la base tercera de les bases reguladores.

El termini per esmenar les instàncies presentades serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la seva publicació (7 d'octubre a 21 d'octubre, ambdos inclosos).

Els aspirants aptes segons els resultats de les proves dutes a terme el dia 25 d'octubre, queden citats aquest dijous 27 d'octubre a les 8.30 hores a les instal.lacions de l'estadi municipal Albert Gurt per dur a terme les proves físiques. És necessària  roba d'esport.

Els aspirants seleccionats queden convocat el proper 2 de novembre al CIT Ferran Sunyer i Balaguer, a les 9 del matí, per dur a terme la prova psicotècnica.

Els aspirants seleccionats queden convocats el proper 21 de novembre al Centre Mèdic Medes (Pujada del Castell 39, de Figueres) a les 8:15h.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )