• Home/
  • Ajuntament/
  • Urbanisme/
  • Nou enjardinament per a la plaça Tramuntana de Figueres

Urbanisme

Nou enjardinament per a la plaça Tramuntana de Figueres

Notícia 29/10/2019

Els treballs permetran dotar de major color a l'enjardinament de l'espai i revitalitzar l'entorn urbà al voltant del museu Dalí

L'Ajuntament de Figueres està portant a terme els treballs de millora dels espais verds situats a la plaça Tramuntada de Figueres. L'actuació, desenvolupada per l'Àrea de Parcs i Jardins, preveu la realització d'un seguit de treballs que permetran adaptar la vegetació de la plaça en funció de l'estació climàtica de l'any.

Per als mesos de tardor, s'ha previst enjardinament de l'espai amb una composició vegetal que inclourà plantes com la achyranthes carminata, la esquinacea "summer colors" i la leonontis leonorus. Per a la resta de l'any, s'ha previst la reposició de les espècies vegetals amb varietats pròpies i adaptades a cada estació climàtica.

Amb aquesta actuació l'Ajuntament de Figueres vol millorar la riquesa cromàtica de la plaça Tramuntana i dotar de major color a l'enjardinament de l'espai, per tal de revitalitzar un entorn urbà al voltant del museu Dalí que gaudeix d'una gran concurrència de visitants. L'actuació s'enllestirà amb tanques dissuasives i senyalització.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )