• Home/
  • Ajuntament/
  • Urbanisme/
  • Figueres participa en el projecte europeu

Urbanisme

Figueres participa en el projecte europeu

Notícia 10/10/2019

L'objectiu del projecte és promoure millores en els àmbits de la sostenibilitat i el medi ambient urbà per lluitar contra el canvi climàtic

L’Ajuntament de Figueres participa aquesta setmana en el projecte europeu "Power" finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea com a ciutat observadora.

L’objectiu d'aquest projecte és abordar fórmules de participació ciutadana per garantir un enfocament intersectorial multidisciplinari en la presa de decisions polítiques en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient urbà, especialment pel que fa al canvi climàtic i la gestió de l’aigua.

En el marc d’aquest projecte, l'Ajuntament de Figueres va participar en la jornada "Giving power to your city" que va tenir lloc a Pisa (Itàlia), els dies 11 i 12 d’abril, i durant els dies 9 i 10 d'octubre té lloc a Brussel·les la conferència final titulada "Addressing Water Challenges by Citizen Engagement", on a més, s'hi exposaran els resultats del grup de treball de les Nacions Unides sobre l’aigua i els reptes de la seva gestió en un escenari de canvi climàtic i d’escassetat del recurs.

La regidora de Sostenibilitat, Ester Marcos, ha destacat que "la participació de Figueres com a ciutat observadora ens ajudarà a promoure accions i projectes municipals que fomentin una major protecció de la sostenibilitat i respecte del medi ambient urbà".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )