• Home/
  • Ajuntament/
  • Urbanisme/
  • Figueres a punt d'enllestir l'adequació de l’antic camp de futbol per habilitar el nou aparcament dissuasiu

Urbanisme

Figueres a punt d'enllestir l'adequació de l’antic camp de futbol per habilitar el nou aparcament dissuasiu

Notícia 12/12/2019

Els treballs permetran adequar l'entorn per guanyar espai lliure per a l'aparcament dissuasiu que ocuparà el terreny de joc de l'equipament

L'Ajuntament de Figueres va iniciar el passat novembre els treballs per a l'enderroc i adequació de la grada oest i els vestidors de l'antic camp de futbol municipal.

L'actuació, que està previst enllestir al llarg del mes de desembre, ha permès enderrocar la graderia situada entre l'actual aparcament dissuasiu i el carrer Far d'Empordà. A més, es preveu reomplir el buit existent a la planta soterrani on s'hi acollien els vestidors de la instal·lació amb el material procedent de l'enderroc.

Un cop finalitzin aquests treballs, es procedirà a l'adequació de l'espai resultant per generar una zona lliure i transitable als usuaris de l'aparcament dissuasiu i als vianants, incrementant l'amplada actual de la vorera del carrer Far d'Empordà.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )