Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

INS Olivar Gran. Conveni per a l'IFE curs 2023-2024

Registre de publicació del Conveni regulador de la subvenció directa a l'Institut Olivar Gran en relació al desenvolupament d'un itinerari formatiu específic (IFE) d'auxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats durant el curs 2023-2024.

Associació UAP. Conveni Cantata per la pau 2023

Registre de publicació del Conveni Regulador de la subvenció directa a l'Associació UAP Eduquem per la Pau per la creació i posada en escena de la cantata per la pau que porta per nom UAP 24 "Obre els ulls".

Escola Pous i Pagès. Conveni Extraescolars 2022-2023

Eegistre de publicació del Conveni reguladotr de la subvenció directa a l'escola Josep Pous i Pagès en relació a l'organització d'activitats extraescolars en substitució de l'Associació de mares i pares d'alumnes pel curs 2022-2023.

Escola Anicet de Pagès. Conveni extraescolars 2023

Registre de publicació del Conveni reguladotr de la subvenció directa a l'escola Anicet de Pagès i Puig en relació a l'organització d'activitats extraescolars en substitució de l'Associació de mares i pares d'alumnes per l'any 2023.

Comerç Figueres. Conveni 2n Corcurs de Poema Visual

Registre de publicació del Conveni regulador de la subvenció directa a l'entitat Comerç Figueres amb motiu de la celebració del segon concurs de Poema Visual adreçat a l'alumnat d'educació primària i secundària dels centres educatius de la ciutat de Figueres.

Generalitat de Catalunya, Departament d'Educació. Conveni Pla de Transició al Treball (PTT)

Registre de publicació del Conveni de col·laboració de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Figueres per a la realització de Programes de Formació i Inserció organitzats en la modalitat Pla de Transició al Treball (PTT) per a joves que han finalitzat l'ensenyament obligatori sense obtenir el títol de graduat/da en Educació Secundària Obligatòria.