• Home/
  • Ajuntament/
  • Pla d'Acció Municipal

Pla d'Acció Municipal

Consulta el contingut del nou Pla d'Acció Municipal de Figueres 2019-2023.

En els darrers vint anys Figueres ha tingut un creixement molt important de població. Una circumstància que en si mateixa és positiva perquè evidencia que és una ciutat d'oportunitats i amb potencial, però que en els darrers anys no ha planificat els serveis públics necessaris per a aquest creixement.

La Figueres del futur pels figuerencs ha de millorar la quotidianitat de la ciutat amb seguretat, civismes i una ciutat neta amb el funcionament de l'administració i serveis públics al servei de la gent.

Amb un de teixit comercial i industrial amb uns de projectes estratègics, i uns horitzons compartits, de reptes col·lectius que impulsin la Figueres del futur.

El nou govern municipal de Figueres, conformat per forces progressistes, es planteja revertir la situació heretada i convertir de nou Figueres en una ciutat dinàmica i indiscutiblement capital de l'Empordà.

Per fer-ho, el govern de la ciutat es proposa tres línies d'actuació: la primera, una ciutat generadora d'oportunitats; la segona, posar la ciutat al dia, ordenant allò que no funciona i redreçant un rumb que no s'hauria d'haver perdut; i la tercera, treballar per la capitalitat que esdevingui també una ciutat compromesa.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )