Oferta pública

Agents de la Guàrdia Urbana

EN CURS

Convocatòria de quatre places d'agent de la Guàrdia Urbana per oposició

El termini per presentar les instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOE.

Termini de presentació d'instàncies: del 3 d'agost al 30 d'agost, ambdós inclosos. Les instàncies hauran d'anar acompanyades amb la documentació indicada a la base tercera de les bases reguladores.

El termini per esmenar les instàncies presentades serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la seva publicació (7 d'octubre a 21 d'octubre, ambdos inclosos).

Els aspirants aptes segons els resultats de les proves dutes a terme el dia 25 d'octubre, queden citats aquest dijous 27 d'octubre a les 8.30 hores a les instal.lacions de l'estadi municipal Albert Gurt per dur a terme les proves físiques. És necessària  roba d'esport.

Els aspirants seleccionats queden convocat el proper 2 de novembre al CIT Ferran Sunyer i Balaguer, a les 9 del matí, per dur a terme la prova psicotècnica.

Els aspirants seleccionats queden convocats el proper 21 de novembre al Centre Mèdic Medes (Pujada del Castell 39, de Figueres) a les 8:15h.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )