Guàrdia Urbana - Protecció Civil

L'Ajuntament de Figueres es presenta com a acusació popular al procediment que es deriva de l'operació al barri del Culubret

Notícia 05/07/2019

El motiu és la defensa dels interessos dels veïns dels dos barris que han patit els talls de llum

Després de l'operació policial conjunta entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Figueres contra les connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica i les plantacions de marihuana que es va realitzar dijous als barris de Sant Joan i del Culubret, l'Ajuntament de Figueres compareixerà com a acusació popular en la causa que se’n derivi.

El motiu d'aquesta compareixença és la defensa dels interessos dels veïns dels dos barris que han patit els talls de llum derivats de l'excés de consum provocats per les connexions il·legals a la xarxa elèctrica i especialment per les plantacions de marihuana que també es connecten il·legalment. 

El problema dels talls de llum al barri del Culubret s'arrossega de fa anys i l'actual govern vol erradicar-lo i aquesta compareixença és un pas més en aquest objectiu.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )