• Home/
  • Agenda/
  • Xerrada del CC Xirau: Com gestionar l'ansietat? *

Agenda

Xerrada del CC Xirau: Com gestionar l'ansietat? *

Activitat impartida per Iris Pérez-Bonaventura

XERRADA EN LÍNIA: “COM GESTIONAR L’ANSIETAT?” *

Iris Pérez-Bonaventura

Dijous, 1 de juny a les 19 h

Públic a partir de 14 anys - Entrada Gratuïta - Reserva la teva plaça  al 972 67 86 22 – cxirau@figueres.org – en línia: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU 

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau

 

Per a més informació:

Centre Cívic Joaquim Xirau

C. Vilatenim, 45 - Tel. 972 67 86 22  cxirau@figueres.org 

Web de matrícula: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU/

Iris Pérez-Bonaventura és psicòloga clínica especialista en la salut mental de nens, adolescents, joves adults i les seves famílies. Va cursar el doctorat en Psicologia Clínica Infantojuvenil amb Esment Internacional en la Universitat Autònoma de Barcelona i es va especialitzar en els trastorns d'ansietat en el Child Study Center de la Universitat de Yale. En l'actualitat treballa com a psicòloga clínica adjunta en el servei de salut mental infantojuvenil de l'Hospital Universitari Parc Taulí i és professora associada en la Universitat Internacional de Catalunya i en la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat el llibre “Ansietat, a mi també em passa.”                                                                                                                                      

L’Iris farà una xerrada en línia dirigida a totes aquelles persones que senten que l’ansietat interfereix de forma significativa en el seu dia a dia: quan estan amb els amics, amb la família, estudiant, treballant, practicant un esport, intentant dormir, a casa o de viatge, coneixent a persones noves o quan han d’exposar-se a una situació nova per primera vegada. I és que totes les persones patim ansietat en algun moment! Vols conèixer quins són els símptomes de l’ansietat i quines estratègies pràctiques funcionen per afrontar-la? 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )