• Home/
  • Agenda/
  • Teatre amb 'Sa història des senyor Sommer'

Agenda

Teatre amb 'Sa història des senyor Sommer'

Divendres 10 d'abril, a les 21h, a la Sala La Cate teatre amb 'Sa història des senyor Sommer', de Patrick Süskind, dirigida per Xicu Masó. Espectacle estrella.

Dia: Divendres 10 d'abril

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

El Sr. Sommer és el símptoma ambulant d'una sensibilitat amenaçada permanentment. Duu rabiosament viva sota la pell aquella part de nosaltres que sovint anestesiem amb l'oblit o amb la indiferència. És la consciència del perill que suposa viure la vida amb els cinc sentits a flor de pell. El personatge que ens explica la història crea un forat de pany a través del qual ens ofereix l'oportunitat de conèixer els secrets reals. No només de conèixer-los, sinó també de contrastar-los, ja que el mateix personatge/narrador es converteix en el seu mirall, on descobrim de quina manera passa a formar part implicada de la seva/nostra vida interior. El Senyor Sommer és tot un enigma però, no ho som nosaltres, també?

Intèrprets: Pep Tosar / Direcció: Xicu Masó / Durada: 1 h 35 min / Preu: 10 € (comprant l’entrada conjuntament amb un espectacle excel·lent [E10], 6 €). Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )