• Home/
  • Agenda/
  • Presentació del llibre 'Si tu m'escoltes' de Coia Valls

Agenda

Presentació del llibre 'Si tu m'escoltes' de Coia Valls

El proper 3 març tindrà loc a la Biblioteca de Figueres la presentació de "Si tu m'escoltes", a càrrec de Joan Vera, Assessor i Psicoterapeuta Transpersonal i amb l'acompanyament musical d'Olga Bereza.

Dia: Dissabte 3 de març

Hora: 12 hores

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

Coia Valls dedica aquesta novel.la curta a Susi Pairutó, de la llibreria l'Auca de Figueres. Ambdues seran presents a l'acte que introduirà Laia Campos, Mestra d'Educació Infantil de les Escolapies Figueres.

L'obra més inspiradora de Coia Valls, una autora emocionant que se suma a la col·lecció "Emocions" de l'editorial Comanegra amb un relat sobre l'empatia.

Si tu m'escoltes:

Protagonitzada per John Cavage, el prototip de triomfador americà: un jove pare de família amb una feina esplèndida, que ha vençut tots els obstacles sense haver de demanar res a ningú ni empatitzar amb les petites misèries dels altres. Però la jugada bruta d’un company d’empresa que vol la seva posició fa que l’acomiadin i l’obligarà a mirar més enllà del seu melic.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )