• Home/
  • Agenda/
  • Música: Concert de música empordanesa

Agenda

Música: Concert de música empordanesa

Concert de Fires amb la Coral Polifònica de Figueres, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i l'Orfeó de l'Empordà. En commemoració del 50è aniversari de la mort de l'escriptora Caterina Albert Paradís, "Víctor Català".

Dia: Divendres 24 d'abril

Hora: 18 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 8 €

En commemoració del 50è aniversari de la mort de l'escriptora Caterina Albert Paradís, "Víctor Català" (l'Escala, 1869-1966),  la Coral Polifònica de Figueres, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i l'Orfeó de l'Empordà interpretaran obres populars del Cançoner de l'Empordà i de Caterina i Lluís Albert, Juli Garreta, Pau Guanter, Josep M. Vilà i Pep Ventura.

Intèrprets: Pere Puig (pianista), Raquel Miguel (soprano), Coral Polifònica de Figueres, Orquestra de Cambra de l’Empordà i Orfeo de l’Empordà / Direcció: Dani Mancebo (Coral Polifònica de Figueres), Carles Coll (Orquestra de Cambra de l’Empordà) i Quim Mandado (Orfeó de l’Empordà) / Preu: 8 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )