• Home/
  • Agenda/
  • Curs per aprendre a usar els desfibril.ladors automàtics

Agenda

Curs per aprendre a usar els desfibril.ladors automàtics

Dipsalut ofereix, dins del marc del programa "Girona, territori cardioprotegit", la formació en Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lació Externa Automàtica (DEA).

Dipsalut, en el marc del programa «Girona, territori cardioprotegit», ha instal·lat desfibril·ladors automàtics (DEA) a totes les poblacions de la demarcació de Girona per intervenir ràpidament en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca.

Alhora, l’Organisme dóna a conèixer aquests aparells, promou el seu ús i difon pautes bàsiques per fer-los servir; informa del protocol de la cadena de supervivència, proporciona la formació necessària, potencia les habilitats que calen per utilitzar-los si fos el cas i sensibilitza la població envers la importància de cuidar-se el cor.

A Figueres, celebrarem una sessió formativa el 4 de desembre de 2018 h de 17.00 h a 20.00 h al Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l'Ham, a la carretera vella de Vilatenim s/n de Figueres.

Imatges

Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l´Ham Ctra. vella de Vilatenim s/n de Figueres.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )