Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’activitat consisteix en una prova esportiva, cultural i familiar, on pares i fills de forma conjunta podran fer esport amb família mentre recorren diversos punts de la ciutat, superant els reptes plantejats. Aquests reptes son petits exercicis amb pilota que hauran de fer pares i fills per parelles en cada punt marcat en el mapa, i en paral·lel resoldre un petit qüestionari cultural sobre la ciutat de Figueres.

 • 2a edició de la Figuerenc@, gimcana esportiva familiar
 • 2024-04-28T10:00:00+02:00
 • 2024-04-28T13:00:00+02:00
 • L’activitat consisteix en una prova esportiva, cultural i familiar, on pares i fills de forma conjunta podran fer esport amb família mentre recorren diversos punts de la ciutat, superant els reptes plantejats. Aquests reptes son petits exercicis amb pilota que hauran de fer pares i fills per parelles en cada punt marcat en el mapa, i en paral·lel resoldre un petit qüestionari cultural sobre la ciutat de Figueres.
 • Adreça

  Plaça Mare de Déu del Món / Plaça Ramon Canet / El Rampell / Plaça Sant Francesc / Plaça Joan Tutau / Auditori Caputxins / Plaça de les Patates / Plaça de l’Escorxador / PlaDE Lça Josep Terradellas

 • Organitza

  La Ceba

 1. Els menors d'edat hauran d’anar sempre acompanyats d’un adult o tutor legal.
 2. No hi ha un recorregut concret establert per fer les proves, evitant així les aglomeracions, però és obligatori passar per tots els punts.
 3. La prova es realitza en un circuit obert al trànsit, per la qual cosa s’ha de respectar la normativa i seguretat viària, i extremar les precaucions.
 4. No caldrà tallar cap carrer ni fer senyalitzacions perquè les proves es faran dins el mateix espai de la plaça, i lluny del trànsit rodat.
 5. Cal respectar la prohibició de llançar al terra qualsevol tipus d'embolcall o envàs al llarg del recorregut.
 6. Els participants no es podran desplaçar ni amb cotxe ni moto entre els punts.

28/04/2024 de 10:00 a 13:00

Publicat a

 • Fires Santa Creu 2024