Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat de Figueres ha estrenat, aquest cap de setmana, un nou portal web dedicat exclusivament a continguts turístics:

Pensat per per convertir-se en una eina de consulta i de referència per als milers de visitants que cada any passen per la capital de l’Alt Empordà i els seus equipaments culturals, el nou lloc web destaca per un disseny més clar i per potenciar la part gràfica, amb més i millors imatges de Figueres.

Visitfigueres.cat, accessible també des del web principal de l’Ajuntament (www.figueres.cat), combina la necessària renovació dels continguts de l’anterior portal, amb la denominació de la ciutat com a Municipi Turístic, el juliol passat, i que permet a més de 500 establiments obrir les seves portes els diumenges i festes de setmana santa fins al 31 de desembre. És per aquest motiu que en el web hi té un paper destacat la marca de “Figueres+Oberta” i les referències a l’obertura dels comerços amb l’apartat “Shopping 7 dies”.

Aplicació per a smartphones
A mitjans de la setmana vinent ja estarà disponible l’aplicació del nou portal turístic per a smartphones. Creada seguint el mateix model del web, l’aplicació permetrà a tots els usuaris disposar de tota la informació turística de servei a l’instant.

El web i l’aplicació estan disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.