Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal el Jardí i l’orquestra Filharmònica de Catalunya seran els protagonistes del Concert de Cap d’Any de TV3. Un esdeveniment que des de la seva creaci...

El concert d’enguany està dedicat a la música del país de finals del segle XIX i principis del XX, on a casa nostra es recollien i adaptaven les noves tendències europees: valsos, polques, masurques, scottish; i a més es creaven els seus ritmes propis: sardanes i americanes (havaneres).  

Les entrades per assistir a aquest espectacle únic, que s’enregistra unes setmanes abans de la seva emissió el primer dia de l’any, ja estan a la venda per 25 euros. Aquest any la gravació es farà el dijous 29 de novembre a partir de les 10 de la nit. Una nit on tothom es vesteix i s’ambienta com si fos el matí del dia 1 de gener.  

Les entrades es poden comprar de la següent manera: a les taquilles del  teatre, els dijous de 19 a 21 h; o  trucant els matins a la Fundació Orquestra de Cambra de l’Empordà. També escrivint un correu electrònic a joancosta@fundaciooce.com.


CONCERT DE CAP D’ANY DE TV3, càrrec de l’ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE CATALUNYA

29 de novembre a les 22 h / Teatre  Municipal el Jardí / Direcció: Carles Coll  

L’Orquestra Filharmònica de Catalunya ens presenta un atractiu programa basat en les danses que van amenitzar la vida social catalana en el tombant del segle passat. Valsos, polques, masurques, schottish, ritmes importats de moda arreu d’Europa, es presenten adaptats pels compositors catalans al nostre tarannà, de la mà del ball de moda a la Catalunya de l’època: la sardana.

L’Orquestra Filharmònica de Catalunya és una formació simfònica en què s’incorporen instruments de cobla, com el tible, la tenora, el flabiol i els fiscorns, i que ens permet gaudir d’unes versions innovadores i alhora ben nostrades.

Compositors com Juli Garreta, Enric Morera, Albert Cotó, Josep Serra o Josep Blanch es donen la mà amb autors contemporanis de prestigi, com  Valentí Miserachs, Jaume Cristau i Albert Sardà, presentant un concert que farà gaudir al públic assistent.