Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jurat del concurs de fotografia sobre energia ja ha emès el seu veredicte. Aquest concurs fotogràfic a través de twitter i instagram, ha estat organitzat per l'Ajuntament de

L'objectiu del concurs era visualitzar en imatges com serà la Figueres del futur en matèria energètica. S'han atorgat 6 premis. Tres premis han estat per a la categoria #Fgs2050Si i tres premis més en la categoria #Fgs2050No. Els primers han premiat les visions positives de l'energia (allò que caldria promoure), mentre que els segons han premiat les visions negatives que han posat l'èmfasi en allò que caldria canviar.

En la categoria #Fgs2050Si el primer premi, consistent en una motxilla solar, ha estat per a Òscar Verges (@overges) amb la fotografia llum. El segon premi, consistent en un carregador solar, ha estat per a Gemma (@kenya_xenia) amb la fotografia tren-transport públic. El tercer premi, consistent en un kit de bombetes leds, ha estat per a Raul Segarra (@Ra_Sega) amb la fotografia els cotxes no són els amos del carrer.

En la categoria  #Fgs2050No el primer premi consistent en una motxilla solar ha estat per a   (@sinecuanum) amb la fotografia bon dia. Que no t'espatllin la foto. El segon premi, consistent en un carregador solar, ha estat per a    (marteta_84) amb la fotografia prou contaminació. Finalment, el tercer premi, consistent en un kit de bombetes de leds ha estat per a  Robert Escolà (@rescola) amb la fotografia a concurs sobre l'energia del futur "Figueres 2050".

El jurat d'aquest concurs estava format pel regidor de Medi ambient, Pere Giró, el tècnic de joventut de l'Ajuntament de Figueres, Ferran Campistol, el tècnic de medi ambient, Xavier Turró, Llorenç Pascua, com a president de l'IAEDEN i, finalment, el director del setmanari Empordà, Santi Coll.

L'Ajuntament de Figueres vol felicitar els guanyadors i agrair a totes les persones que han participat en aquest concurs. 

Les imatges corresponen als fos primer premis de les dues categories: @overges i @sinecuanum, respectivament.