Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona recomanada des d'on es podrà veure i sentir millor l'espectacle serà entre el carrer Puig d'Esquer, el carrer Verdera i el Passeig de Lluís Companys amb una capacitat de 8.000 persones

Un espectacle piromusical al Parc de les Aigües clourà  aquest diumenge les Fires i Festes de la Santa Creu 2018.

L'Ajuntament de Figueres clourà aquest diumenge les Fires i Festes de la Santa Creu amb un espectacle piromusical que combinarà el tradicional castell de focs amb música de bandes sonores de pel·lícules.Aquest format d'espectacle està pensat per a què tothom qui ho vulgui s’acosti fins al Parc de les Aigües per gaudir del final de Festa Major.

Des de Guàrdia Urbana es recomana al públic assistent que es desplaci a peu i que ho faci amb antel·lació suficient (1 hora abans), i que si van acompanyats de menors d'edat, cal procurar que es trobin supervisats. Convé insistir als menors que si es perden busquin sempre a un membre de la policia o dels equips d'emergència. A ser possible, es recomana que els més petits portin polseres identificatives amb el número de telèfon dels responsables del menor.

No es recomana anar-hi amb animals de companyia, atès que les detonacions de la pirotècnia els poden alterar.

Zona de Seguretat:

S'ha establert una zona de seguretat a partir de la qual serà possible seguir l'espectacle piromusical. Aquesta zona restarà acotada amb tanques i amb vigilància de la Guàrdia Urbana i de voluntaris de Protecció Civil.
Com en tots els espectacles pirotècnics que organitza l'Ajuntament, també es comptarà amb el suport dels ADF per controlar les zones arbustives del parc i amb equips de serveis sanitaris.


Aparcament:

Des de les 8 h del matí del dia 6 de maig, es prohibirà aparcar en els carrers de l'entorn del Parc de les Aigües, així com en dos dels aparcaments que es troben entre l'avinguda Costa Brava i el carrer Cadaqués, i entre l'avinguda Costa Brava i el carrer Puig Neulós. L'aparcament ubicat entre l'avinguda Costa Brava, el Carrer Llançà i el carrer Rec Arnau, es podrà utilitzar però se'n prohibirà l'entrada i sortida de vehicles des de 21.45 h fins a la fi del dispositiu de seguretat de l'espectacle piromusical.


Circulació de vehicles:

A partir de les deu del matí del dia 6 de maig, no es permetrà la circulació de vehicles pel tram de l'Avinguda Costa brava entre els carrers Cadaqués i el carrer Sant Pere de Rodes, i en el carrer Sant Pere de Rodes entre carrer Rec Arnau i avinguda Costa brava. A més, a partir de les 21.45 h i fins a fi del dispositiu de seguretat de l'espectacle piromusical, no es permetrà la circulació de vehicles pels carrers Rec Arnau, avinguda Costa Brava, Cadaqués des de Rec Arnau fins avinguda Costa Brava, Sant Pere de Rodes, Verdera, i vials que enllacen el carrer Verdera amb avinguda Costa Brava.