Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per la cavalcada de Reis.

Figueres ja ho té tot a punt per donar la benvinguda als Reis d'Orient.

La cavalcada començarà a les set de la tarda a la Creu de la Mà i enfilarà el carrer Nou . A partir d’allà continuarà pel carrer Castelló fins a la plaça del Gra, continuarà pel carrer Rutlla i acabarà a la Rambla passant pel carrer Blanch i el carrer Caamaño.

A la plaça del Gra es situarà la zona de baixa intensitat sensorial, on es reduirà el volum i no hi haurà efectes sonors i lluminosos estridents.

Acabarà a la Rambla on s'ha instal·lat un gran escenari, amb els parlaments dels tres reis, actuacions musicals, entrega dels premis del concurs de fanalets i el lliurement per part de l'alcaldessa de la clau màgica que obre totes les cases.  Si alguna persona vol accedir a la grada adaptada per a persones amb diversitat funcional, pot sol·licitar-ho a alcaldia@figueres.org. També hi haurà interpretació amb llengua de signes. 

 

 

Dispositiu especial 

Un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i voluntaris vetllaran perquè la cavalcada reial transcorri amb total normalitat. A partir de les sis de la tarda es tallarà a la circulació els carrers per on passa el recorregut de la comitiva i els carrers del voltant: Carrer Nou, Carrer Castelló, plaça del Gra, Carrer Rutlla, Carrer Blanch, carrer Caamaño i la Rambla.