Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres rep aquesta gran obra el diumenge 31 d'octubre a les 19.00h al Teatre Muncipal El Jardí

Torna l'òpera a Figueres amb la nova producció de "Il Barbiere Di Siviglia".

Es tracta d'una nova producció pròpia, fresca i divertida sota la direcció d'escena d'en Pau Monterde i Miquel Gorriz com a director assistent. Compta, com sempre, amb els millors professionals del país en el seu elenc artístic. Hi haurà el baríton César San Martín en el paper de Figaro, la soprano valenciana Carmen Romeu serà Rosina, el jove tenor colombià Pablo Martínez en el paper de Conte d'Almaviva, el baríton argentí d'àmplia formació Fernando Álvarez serà el Dottor Bartolo. El paper de Don basilio serà representat per el baix Jeroboám Tejera i la soprano barcelonina Eugènia Montenegro serà Berta.

L’acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII. Rosina, una noia bella i òrfena, es troba privada llibertat. El seu tutor la té tancada a casa i només la deixa sortir per anar a missa. Rosina, però, està enamorada d’un jove comte que farà tot el que estigui a les seves mans per acostar-s’hi i casar-s’hi.

A Figueres es podrà gaudir d'aquesta gran obra el diumenge 31 d'octubre a les 19.00h, cal comprar les entrades prèviament a : https://www.figueresaescena.cat/ca/programacio/teatre-el-jardi/fitxes-jardi/il-barbiere-di-siviglia