Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissabte 17 d’octubre es tornaran a intercanviar llibres per aliments a Figueres, en la 4a edició de la fira Aliments per Llibres, impulsada per Llibres Low Cost.

TORNA L’INTERCANVI DE LLIBRES PER ALIMENTS A FIGUERES.

Durant tot el dia a la zona descoberta de la plaça Catalunya hi haurà una parada amb llibres on tothom podrà intercanviar una unitat d’aliment per un llibre. Tots els aliments que es recaptin es destinaran al Banc d’Aliments de les Comarques Gironines.

Aquest acte solidari anirà acompanyat d’activitats durant tot el dia. Començaran a les 10 del matí amb un pregó a càrrec dels escriptors Mercè Cuartiella i Jordi Casals i al llarg del matí es faran diferents activitats infantils, amb tallers de pintar cares i animació. A la tarda hi haurà un  taller de robòtica i de decoració de galetes i tot seguit es faran activitats musicals i de dansa, amb els concerts de Crossing i Julay’s i una sessió de DJ Ryna acompanyada d’una actuació de ballet de Noemí Acedo.

En cada edició d’Aliments per Llibres s’ha anat augmentant la quantitat d’aliments recaptats, aconseguint un total de 2.049 kg l’any passat. L’objectiu d’enguany és tornar a superar la xifra, per això es confia que hi hagi una sinergia entre la fira i el mercat de la fruita i la verdura - ubicat aquell dia a la zona coberta de la plaça Catalunya - animant a la gent a col·laborar aportant aliments. A més, aquest dia en el mercat també es fan activitats de dinamització amb una mostra de showcooking amb iogurt de cabra i degustació del restaurant Can Jepets dels Bous.

Cal destacar que tant els organitzadors com tots els col·laboradors, músics i ajudants de la fira col·laboren sense ànim de lucre.