Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper dijous 10 de novembre a les 19 hores s'inaugura a l'institut Cendrassos de Figueres -amb la presència del regidor d'Educació, Cooperació i Solidaritat Jos...

Organitzat pel Grup d'Empordanesos i Empordaneses per a la Solidaritat i Aequitas en el seminari col·labora del Consell Municipal de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres, i impartit per Jordi Palou-Loverdos, membre fundador d'AEQUITAS.

El seminari es realitzarà els dies 10, 11, 17 i 18 de novembre de 2011, de 19 h a les 21.30 h al Institut Cendrassos de Figueres.


Jordi Palou-Loverdos: mediador nacional i internacional, consultor en resolució pacífica de conflictes. Advocat habilitat davant la Cort Penal Internacional (la Haia), representant legal de les víctimes espanyoles, rwandeses i congoleses del Fòrum Internacional per la Veritat i la Justícia a l’Àfrica dels Grans Llacs. Facilitador responsable del Diàleg Intrarwandès. Confundador d'aequitas - Centre de mediació i Resolució Alternativa de Conflictes. Ens parlarà de la querella presentada davant de l’Audiencia Nacional en relació als crims internacionals comesos a Rwanda i la RD Congo des de l’any 1990 fins el 2002, gràcies a la qual, el febrer passat, el jutge va emetre 40 ordres d’arrest internacional. En aquell conflicte hi van morir assassinades 9 persones de l’Estat espanyol, entre elles el navatenc Quim Vallmajó i la manresana Flors Sirera.