Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres realitza proves per a la selecció d’una plaça d'agent d'ocupació i desenvolupament local de Coordinació del programa Treball als barr

El procès selectiu es realitzarà pel sistema de concurs oposició. Les persones  interessades a presentar- se a es proves trobaran les bases de selecció del concurs oposició a la pàgina web de l’Ajuntament, a l’Oficina Municipal d’Atenció a la Ciutadania  (planta baixa de l’edifici municipal de serveis, Avda. Salvador Dalí , 107 ) i a l’Oficina d’Informació de la Casa Consistorial ( Plaça de l’Ajuntament, 12) de Figueres.

El termini de presentació d’instàncies serà fins el dia 22 de novembre de 2013 inclós.

Per a les persones que hagin hagin presentat la corresponent instància, el procés de selecció s'iniciarà a les 9.00 hores del dia 27 de novembre de 2013 al Centre de Formació Integrat situat a la Ronda Sud, núm. 3. En el moment de l'inici de les proves les persones aspirants hauran de personar-se amb la còpia de la sol·licitud, la documentació justificativa de l'exempció de realització de les proves de coneixement de les llengües oficials, si s'escau, i tota la documentació necessària per acreditar els mèrits al·legats.