Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres consten de 4 fases, amb una durada de 12 setmanes, i no comportaran cap tall circulatori a l’Av. Salvador Dalí ni a la Pujada del Castell

Dilluns comencen les obres de reurbanització, instal·lació de semàfors i millora de l’accessibilitat i seguretat de la Pujada del Castell amb l’Avinguda Salvador Dalí.

Dilluns, 12 de febrer, comencen les obres de reurbanització, instal·lació de semàfors i millora de l’accessiblitat i seguretat de la cruïlla de la Pujada del Castell amb l’Avinguda Salvador Dalí. Figueres millorarà la seguretat i l’accessibilitat de l’encreuament de la pujada del Castell amb l’Avinguda Salvador Dalí. L’actuació pretén garantir la continuïtat urbana de la Pujada del Castell i la reordenació de l’encreuament amb l’avinguda Salvador Dalí, amb l’habilitació de passos de vianants a la intersecció, la instal·lació de semàfors per regular el trànsit, la renovació de voreres, senyalització podo tàctil per a persones invidents, sincronització de la nova cruïlla semaforitzada amb l’existent a la cruïlla del carrer Rector Aroles i la reposició del paviment i millora dels conductes per a futurs serveis.

 

Les obres consten de 4 fases, amb una durada de 12 setmanes. L’única afectació a la circulació serà en el tram entre la plaça Tramuntana i l’Avinguda Salvador Dalí, que restarà tancat al trànsit de vehicles. No es preveu cap all circulatori de l’Avinguda Salvador Dalí ni de la Pujada del Castell, ja que en cas d’afectació d’un dels carrils es donarà pas alternatiu de vehicles.

 

El projecte suposarà una inversió de 229.862 euros, pel qual l’Ajuntament de Figueres ha rebut una subvenció de la Generalitat de 146.000 euros.

 

Aquesta és una reclamació històrica de l’Ajuntament de Figueres, tal i com reflexa el Pla de Mobilitat del Municipi de Figueres, de l’any 2013, que marca aquesta intersecció com una de les més perilloses de la ciutat.

Amb el suport del Departament d'Interior i del Servei Català de Trànsit

Logo interior_h2.jpgLogo sct.jpg