Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es portarà a terme a l'Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc el proper dissabte 29 de gener en dues sessions: una a les 18h i l'altre a les 20h El concert anirà a càrrec de la prestigiosa concertista Carme Vilà Fassier

S'organitza a Figueres un concert solidari per recollir fons pels afectats pel volcà de La Palma.

El concert de piano serà a càrrec de la prestigiosa concertista Carme Vilà Fassier amb la participació del director de La Funcional, Sr. Josep Mª Cortada, i de la Soprano Sra. Ilona Schneider. 

La iniciativa del Cercle Sport Figuerenc i la Sra. Vilà pretén recollir fons per pal·liar els efectes catastròfics que el volcà de l'illa La Palma ha causat. Més de 1.600 edificacions s'han destruït, 2.329 persones han estat damnificades, s'han perdut sota el material magmàtic 72.805 metres de carreteres, entre molts altres danys.

L'entrada serà gratuïta i la recollida de diners serà a partir de les aportacions voluntàries dels assistents. Tindrà lloc a l'Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc el dissabte 29 de gener i es faran dues sessions: una a les 18h i l'altre a les 20h.