Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini de presentació de sol·licituds és del 7 de setembre al 4 d'octubre de 2022 (ambdós inclosos).

S'obre una nova convocatòria per demanar subvencions per utilitzar els despatxos de la incubadora vertical d'empreses.

Ja es poden presentar les sol·licituds per optar a la subvenció per a la utilització dels despatxos disponibles a la incubadora vertical d’empreses de l’Ajuntament de Figueres.

El termini per presentar les sol·licituds és del 7 de setembre al 4 d'octubre de 2022 (ambdós inclosos).

La finalitat de la convocatòria és fomentar la creació d'empreses al territori en sectors emergents i generadors d'ocupació, en concret d'empreses amb un alt component de TIC adreçades als principals sectors econòmics del territori (turisme, gastronomia, enoturisme, agroalimentari, cultura, etc.), i impulsar i facilitar la iniciativa emprenedora a la ciutat de Figueres.

Aquest setembre ocuparan els primers despatxos de la incubadora vertical d'empreses les persones emprenedores que van resultar beneficiàries de la primera convocatòria d'aquestes subvencions en espècie en forma d'utilització de despatxos en aquest equipament municipal, la qual va ser resolta el passat mes d'agost. 

 

Podeu accedir a la instància específica per al tràmit de sol·licitud de la subvenció en espècie en forma d'utilització de despatxos a la incubadora vertical d'empreses clicant AQUÍ

A continuació us podeu descarregar les bases i la convocatòria de la subvenció.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb nosaltres a:

Ajuntament de Figueres
Àrea de Promoció Econòmica
Carrer Rec Arnau, 6 (antic Convent dels Caputxins)
17600 Figueres

Tel. 972 67 42 61
promocioeconomica@figueres.org 

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h

 

L’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà” (Operació GO03-001934) està inclosa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Girona, ecosistema innovador”, liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta acció està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona.