Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuda es podrà sol·licitar del 23 de març al 5 d'abril i es destinarà a joves de 35 anys o menys.

S’obre nova convocatòria d’ajuts de lloguer per a  joves (2023).

L’Agència d’Habitatge de Catalunya ha obert una nova convocatòria en concurrència competitiva, per l’any 2023, d’ajuts de lloguer o cessió d’ús per a joves de trenta-cinc anys o menys per tal de facilitar l’accés i la permanència a sectors de població en risc d’exclusió social, així com facilitar l’emancipació i el gaudi d’un habitatge o habitació per joves.

Aquestes ajudes estan destinades a joves que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i complexin amb els requisits previstos a la convocatòria. La concessió dels ajuts no es realitzarà per ordre d’arribada de les sol·licituds, sinó que es valoraran totes les sol·licituds i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió. 

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a la seu electrònica de la Generalitat o a la seu electrònica de l’Ajuntament de Figueres. Si es desitja presentar la sol·licitud i documentació presencialment es podrà fer mitjançant cita prèvia a l’Ajuntament de Figueres, amb l’Oficina Local d’Habitatge o l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC).  

La informació detallada, així com llistat de documentació i model de sol·licitud es troben disponibles a la pàgina web oficial del Departament d’Habitatge o a la pàgina web de l’Ajuntament. La ciutadania de Figueres tindrà a disposició a l’entrada de l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà còpies de la sol·licitud i documentació necessària per demanar aquest ajut.